top of page
WORKSHOP HANDTAS

WORKSHOP HANDTAS

Ontdek onze Workshops

Welkom bij de boeiende workshops van Julie Wyseur. Voor deze workshops is geen voorkennis vereist, maar deelnemers dienen minimaal 16 jaar oud te zijn.

De locatie

De verhuis

We staan voor een spannende verandering. Na vele jaren van het verzorgen van workshops op mijn vertrouwde adres in de Brugsestraat 14 in Kortrijk, zullen we vanaf 1 mei 2024 onze nieuwe locatie verkennen: Roggeveld 2, ook in Kortrijk! We zullen de oude plek zeker missen, maar we kijken met spanning uit naar onze nieuwe omgeving, waar we iedereen van harte uitnodigen om hun creatieve skills verder te ontwikkelen.

Of je nu op het huidige adres of op het nieuwe langskomt, je bent overal welkom. We streven naar een warme en gezellige sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt. Klinkt dit als iets waar je enthousiast van wordt? Aarzel dan niet om je snel in te schrijven voor een van onze vele workshops in leer of keramiek!

Tot snel! x

Een sneak peek van ons atelier

Dit is waar het allemaal gebeurd! Hier krijg jij de kans om een nieuwe hobby te ontdekken samen met mijn hulp. Je kan hier natuurlijk ook een kijkje nemen naar wat ik hier zelf allemaal verkoop.

bottom of page